Tegelprofiel haaks

Tegelprofiel haaks nodig? Van DeMa Tools!

U bent tegelzetter en heeft belangstelling voor een tegelprofiel haaks? U bent gewend om met een tegelprofiel haaks, ook wel een tegelstrip haaks genoemd, te werken, maar u bent op zoek naar betere kwaliteit? Dan bent u nu op de juiste website beland. DeMa Tools is gevestigd in Haaksbergen en heeft absoluut het grootste aanbod, waardoor het met recht dé groothandel is voor iedere tegelzetter. U vindt er op een plek alles wat u nodig heeft voor uw bouw- en/of tegelproject. De medewerkers van DeMa Tools waren hiervoor werkzaam als tegelzetter en daarom weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste materialen en gereedschappen te werken. En niet alleen dat, het moeten naar onze vakkundige mening ook materialen en gereedschappen van hoge kwaliteit zijn, omdat die nu eenmaal het beste resultaat opleveren. Naast een tegelprofiel haaks kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere soorten tegelprofielen en ook voor tegeldragers, tegelsnijders, meetgereedschap en alles voor het voegen en dichten, zoals troffels en lijmkammen. We beschikken over een zeer groot aanbod. DeMa Tools levert producten van onder andere de merken Rubi en Sigma en ook zijn wij de hoofdleverancier in Nederland voor de producten van Fuma-Bautec.

Nette prijs voor tegelprofiel haaks

DeMa Tools hanteert een hoge kwaliteitsdrempel voordat producten in het assortiment opgenomen worden. Dat betekent niet, dat u ook veel moet betalen voor het tegelprofiel haaks. Niets is minder waar, want DeMa Tools voert nette, concurrerende prijzen. Het gebruik van tegelprofielen is eigenlijk een no-brainer: een tegelprofiel haaks en de andere soorten tegelprofielen beschermen het tegelwerk namelijk tegen stoten. Zo voorkomt u dat de tegels gaan barsten of dat er schilfers afspringen. Met een tegelprofiel haaks zorgt u ervoor dat uw tegelwerk op uitwendige hoeken lang mooi blijft. Daarnaast geven tegelprofielen het tegelwerk een mooie afwerking en kunnen ze zelfs gebruikt worden als lijnaccent tussen wandtegels.

Tegelprofiel haaks van verschillende materialen

Het tegelprofiel haaks is verkrijgbaar in de materialen:

  • rvs,

  • pvc,

  • aluminium.

Binnen de verschillende materiaalgroepen kunt u ook weer kiezen uit verschillende uitvoeringen. Vanzelfsprekend is elk product verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Wij zijn ervan overtuigd dat bij een groot aanbod aan producten ook een grote voorraad hoort, die continu op peil wordt gehouden. Precies dat vindt u dus bij DeMa Tools. Onze webshop is 24 uur open voor uw bestellingen en omdat we direct uit onze eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelde artikelen heel rap in huis. Nooit meer oponthoud voor uw projecten: met DeMa Tools haalt u iedere deadline. Als tegelzetter geven we u graag advies en delen we onze vakkennis met u. We denken in oplossingen voor uw tegelprobleem en schuwen dan een innovatieve invalshoek niet. Ons team houdt zich dagelijks diepgaand bezig met het verkennen van nieuwe merken en producten. Op deze manier bieden we het meest volledige aanbod voor het tegelprofiel haaks en vele andere producten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.