Tegelprofielen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 238

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Afschotprofiel Douche Rechts RVS V2A Geborsteld - FK2_RE
  SKU: FK2_RE
  As low as € 36,77
 2. Afschotprofiel Links RVS V2A Geborsteld - FK2_LI
  SKU: FK2_LI
  As low as € 36,77
 3. Afschotprofiel Vloer Rechts RVS V2A Gepoedercoat Zwart Mat voor Glazenwanden - FGLAS_RE-SW
  SKU: FGLAS_RE-SW
  As low as € 69,34
 4. Afschotprofiel Vloer Rechts RVS V2A Geborsteld voor Glazenwanden - FGLAS_RE
  SKU: FGLAS_RE
  As low as € 63,71
 5. Afschotprofiel Wand Rechts RVS V2A Gepoedercoat Zwart Mat - FWA_RE-SW
  SKU: FWA_RE-SW
  As low as € 35,58
 6. Afschotprofiel Wand Links RVS V2A Gepoedercoat Zwart Mat - FWA_LI-SW
  SKU: FWA_LI-SW
  As low as € 35,58
 7. Dilatatieprofiel van hard-zacht-Pvc Cementgrijs - FDB_ZG
  SKU: FDB_ZG
  As low as € 7,59
 8. Hoekstuk Inwendig Kwartrond Aluminium Koper Hoogglans Geanodiseerd Geborsteld - I-FVAE_KGS
  SKU: I-FVAE_KGS
  As low as € 5,39
 9. Hoekstuk Uitwendig Kwartrond Aluminium Koper Hoogglans Geanodiseerd Geborsteld - E-FVAE_KGS
  SKU: E-FVAE_KGS
  As low as € 5,39
 10. Tegelprofiel Kwartrond Aluminium Koper Hoogglans Geanodiseerd Geborsteld - FVAE_KGS
  SKU: FVAE_KGS
  As low as € 19,71
 11. Hoekstuk Uitwendig Kwartrond Aluminium Brons Geanodiseerd Geborsteld - E-FVAE_BS
  SKU: E-FVAE_BS
  As low as € 5,39
 12. Hoekstuk Inwendig Kwartrond Aluminium Brons Geanodiseerd Geborsteld - I-FVAE_BS
  SKU: I-FVAE_BS
  As low as € 5,39
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 238

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Tegelprofiel, tegelprofielen van DeMa Tools

Gaat u binnenkort een bouwproject onder handen nemen, waarbij tegelwerk komt kijken? Dan heeft u de tegelprofielen van DeMa Tools absoluut nodig! DeMa Tools is gevestigd in Haaksbergen en is dé specialist als het aankomt op een goed en betrouwbaar tegelprofiel. Naast een tegelprofiel kunt u verder ook terecht voor tegelsnijders, tegeldragers, gereedschappen en alles voor het voegen en afdichten van uw tegelwerk. Onze tegelprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals:

 • aluminium,

 • pvc,

 • rvs,

 • messing.

Vanzelfsprekend zijn voor alle materialen zeer veel afmetingen en modellen verkrijgbaar, zodat u de tegelprofielen netjes kunt invoegen in allerlei verschillend tegelwerk. Een tegelprofiel is een decoratieve afwerking voor buitenhoeken van wanden en randen van betegelde vloeren en ook voor vloerafwerkingen en plinten. De tegelprofielen van DeMa Tools zijn allemaal vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Ze beschermen tegen schade door stoten, waardoor uw tegelwerk langer mooi en behouden blijft. Ook beschermt een tegelprofiel tegen scherpe randen, waaraan men zich kan bezeren. Wij hanteren voor al onze producten zeer aantrekkelijke, concurrerende prijzen.

Groot assortiment tegelprofielen

DeMa Tools is dé groothandel voor elke tegelzetter, omdat u bij ons de tegelprofielen vindt die u nodig heeft om uw tegelwerk net die extra kwaliteit mee te geven die u tot een professional maakt. Ons aanbod is groot; we durven zelfs te stellen dat we over het grootste aanbod beschikken. Dit grote aanbod heeft als reden dat we u als klant graag op één plek met alles van dienst willen zijn. We bieden producten van Rubi en Sigma en daarnaast is DeMa Tools de hoofdleverancier in Nederland voor de producten van Fuma-Bautec. Naast ons omvangrijke assortiment tegelprofielen, andere materialen en gereedschappen, staan wij ook bekend om onze constante innovatieve oplossingen en de hoogwaardige kwaliteit van ons assortiment. Omdat wij zelf jarenlang hebben gewerkt als tegelzetter, weten wij precies hoe belangrijk het is om met de juiste tegelprofielen te werken. Daarom ook houden wij ons intensief bezig met het verkennen van nieuwe producten en merken, zodat we ons assortiment steeds verder uitbouwen en sterker maken. We bieden onze klanten graag wat we zelf ook gebruiken, en meer!

Tegelprofiel snel leverbaar

Als geen ander weten we hoe vervelend het is als u uw hand op een lege plek slaat en u niet door kunt werken aan het tegelwerk. DeMa Tools staat daarom garant voor de hoogst mogelijke service, onder andere in de vorm van een grote eigen voorraad. En omdat we direct leveren uit die eigen voorraad, staan we ook garant voor zeer snelle levertijden. Ons complete assortiment tegelprofielen is 24 uur per dag online beschikbaar, zodat u op elk gewenst moment uw tegelprofiel kunt bestellen.