Messing

Tegelprofiel messing nodig? Vanzelfsprekend van DeMa Tools!

Bent u al langere tijd op zoek naar een tegelprofiel messing? Een messing tegelprofiel biedt net dat beetje extra dat een pvc, rvs of aluminium tegelprofiel niet heeft. Bij DeMa Tools begrijpen we dat als geen ander. Omdat we eerder als tegelzetter werkten, hebben we ervaring met het toepassen van een tegelprofiel messing in tegelwerk. Een messing tegelprofiel is een mooie aanwinst en wordt door klanten bewust gekozen. Natuurlijk wilt u als tegelzetter of als aannemer alleen de beste materialen gebruiken en ook dan bent u bij DeMa Tools aan het juiste adres. Wij werkten zelf namelijk ook altijd alleen maar met hoogwaardige kwaliteitsproducten en dat willen we voor onze klanten ook. Een messing tegelprofiel wordt ook wel tegelstrip genoemd. Een tegelprofiel of -strip beschermt uw tegelwerk op uitwendige hoeken van een muur in een betegelde ruimte. Maar ook dient het als fraaie afwerking, bijvoorbeeld bij een raam- of deurkozijn. Ook is een messing tegelprofiel heel geschikt om te gebruiken als afwerking bij vloerafwerkingen en plinten. Tegelprofielen staan garant voor lang en mooi behoud van uw tegelwerk. DeMa Tools heeft een groot assortiment tegelprofielen voor u beschikbaar. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

 • tegelsnijders,

 • tegeldragers,

 • lijmkammen,

 • troffels,

 • (meet)gereedschap.

Van het messing tegelprofiel zijn verschillende afmetingen, kleuren en modellen beschikbaar, zoals de messing verchroomd en messing natuur. DeMa Tools is er trots op een groots aanbod te hebben. Wij voeren de artikelen van Rubi en Sigma. Daarnaast zijn we in Nederland de hoofdleverancier voor de artikelen van Fuma-Bautec. DeMa Tools is eenvoudigweg dé groothandel voor elke tegelzetter.

Concurrerende prijzen voor messing tegelprofiel

Bij een hoge kwaliteit denkt men al gauw aan hoge prijzen, maar dat is bij DeMa Tools zeker niet aan de orde. Voor al onze artikelen bieden wij enorm aantrekkelijke en concurrerende prijzen. U bestelt uw tegelprofiel messing heel eenvoudig in de webshop, die 24 uur per dag geopend is. U kiest zelf dus een bestelmoment dat bij u past. De webshop is eenvoudig te gebruiken. Omdat wij de goede gewoonte hebben om een grote voorraad constant beschikbaar te hebben, zijn wij in staat om razendsnel te leveren. Geen oponthoud voor uw tegelprojecten dus! Naast ons omvangrijke assortiment tegelprofiel messing, andere materialen en gereedschappen, staan wij ook bekend om onze constante innovatieve oplossingen. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. We maken ons ook sterk om op constante basis bezig te zijn met het verkennen van nieuwe producten en merken, zodat we ons assortiment steeds verder uitbouwen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. FMAC - Haaks Tegelprofiel Messing Verchroomd
  Rating:
  0%
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de verkoop van onze producten
 2. FMVC - Scheidingswand Profiel Messing Verchroomd
  Rating:
  0%
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de verkoop van onze producten
 3. FMA - Haaks Tegelprofiel Messing Natuur
  Rating:
  0%
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de verkoop van onze producten
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst